Urmeaza o perioada in care suntem incurajati sa ne intoarcem la noi insine. Unii vor fi nevoiti sa ia o pauza, altii vor avea de facut alegeri importante…

Este important sa ne ascultam corpul, in perioada asta, sa ne luam timp sa vedem ce ne spune intuitia legat de o situatie anume pe care o traversam…

Pentru ca pot sa apara rasturnari de situatie, ne putem trezi ca am judecat gresit o situatie, incepem sa intelegem ca nici macar nu ne doream atat de tare lucrurile dupa care am alergat poate chiar ani de zile…

Si toate astea produc intai haos, indiferent de cat de benefice realizam ulterior ca sunt pentru noi.

In prim plan este asadar dorinta…

Urmeaza o perioada in care suntem incurajati sa indraznim, sa ne regasim locul, sa vrem mai mult si sa facem mai mult…

Se deschide o usa si cine e suficient de curajos sa incerce, sa paseasca, sa descopere ce e dincolo de acea usa, va culege roadele mai tarziu.

Si  oricat de inspaimantator pare tot ce e dincolo de acea usa, oricat de tare ne temem de necunoscut… treaba asta nu trebuie si nu poate sa ne tina blocati in fata usii.

Asta e atitudinea. Incercam si avem incredere ca Universul ne va ajuta sa ajungem acolo unde ne-a fost menit sa ajungem. Chiar daca acum nu intelegem mare lucru… 

Iata cum va fi saptamana 17 – 23 Iunie 2024 pentru fiecare Zodie in parte: 

Horoscop Berbec 

Iubeste. Da sanse. Iubirea vindeca. Nu mai fugi de emotii, nu-ti refuza sansa la fericire doar pentru ca ai fost dezamagit/a in trecut. Ai incredere ca lucrurile se vor aranja in favoarea ta. Si abia acum incepi sa te uiti cu atentie la viata ta.

E necesar sa vezi unde n-ai indraznit in trecut si unde ai impins prea mult lucrurile. Si o astfel de analiza iti poate aduce cele mai neasteptate relevatii. Nu inceta sa crezi ca magia exista, nu-ti mai complica inutil viata. Bucura-te de fiecare zi, de fiecare oportunitate si mergi mai departe cu credinta ca vei reusi intr-un fel sau in altul.

Ai atat de multa energie si esti atat de hotarat/a sa faci lucruri si pentru sufletul tau. Si in lupta ta cu trecutul, cu dezamagirile, e bine sa intelegi ca durerea e combustibil. Asta e de fapt mesajul saptamanii, pentru tine… Afla cine esti, fii mandru de tine si fa tot ce poti ca sa reusesti.

Horoscop Taur

Totul devine mai usor. Se aranjeaza lucruri intr-un fel in care probabil ca nici nu mai sperai sa se intample. Profita de energia buna din perioada asta ca sa faci schimbari si in cariera, dar si in ceea ce priveste modul in care te apreciezi, te valorizezi.

Important este sa ramai deschis/a. Tu decizi cat de departe poti merge cu visurile tale. Poate ca ai tot avut o idee in minte si ti-a fost teama sa o lasi sa vada lumina zilei. Ei bine, acum e momentul sa o exploatezi la maximum pentru ca primesti claritate de la Univers.

Si poate ca decizi in sfarsit sa faci acea schimbare pe care o planuiesti de mult timp. Probabil ca se intampla ceva care sa iti dea imboldul necesar. Este minunat pentru ca ti se da sansa sa intelegi ca tu iti doreai de fapt altceva de la viata si reusesti sa realizezi, astfel ca, pana acum, ai alergat dupa himere.

Horoscop Gemeni

Urmeaza o perioada in care primesti raspunsuri importante. Asa ca intreaba-te… Ce-ti doresti cu adevarat? Poate ca Universul iti transmite acum sa incetezi sa te mai complaci in situatii toxice doar pentru ca e comod, e familiar. Poate ca a venit timpul sa faci alegerea corecta pentru tine. Si probabil ca acea alegere nu e atat de usor de facut.

Ceva se darama si probabil ca are legatura cu vechea ta versiune, cu modul in care privesti lucrurile, cu trecutul, e ceva vechi ce te tine inca pe loc… Si acum probabil ca Universul te pune fata in fata cu adevarul, iti indica directia, iti transmite, prin tot ce-ti trimite, ca e timpul sa faci o schimbare.

Nu-ti mai face atatea griji cu privire la ceea ce spun ceilalti, la modul in care te vor percepe oamenii daca iei o anumita decizie. Fa ceea ce iti bucura inima, accepta-ti slabiciunile si nu mai pune atat de multa presiune pe tine insuti. Ai putea chiar sa intalnesti pe cineva care sa te faca sa privesti viata altfel.

Horoscop Rac

Nu mai fugi de viata. Nu mai fugi de emotii. Invata sa te opresti atunci cand Universul iti tot da semne ca nu mai merita efortul. Si in loc sa te pedepsesti in momentele in care nimic nu merge asa cum planificasei tu, ofera-ti alinare, da-ti o imbratisare.

Fa lucrurile astea pentru tine, fa-o ca sa reusesti sa vezi cat de binecuvantat/a esti de fapt, cate lucruri poti face, cat de bine se simte sa te intorci la tine. E timpul sa iesi din acea energie ce te consuma. Si primesti ajutor in acest sens de la Divinitate. Fii atent/a la semne.

Nu e usor sa recunosti ca ai ales gresit, insa e necesar sa privesti viata fix asa cum e de fapt si sa fii recunoscator pentru ca e asa cum e acum. Esti puternic/a, ai dovedit-o de atatea ori, esti capabil/a, ti-ai demonstrat deja asta. Poti sa stai si sa iti plangi de mila ori poti sa faci ce stii tu mai bine… poti sa te ridici si sa o iei de la capat.

Horoscop Leu

Urmeaza o perioada in care vei fi testat/a. Ai toate uneltele la dispozitie, sanse apar, insa e bine sa fii constient/a ca doar cu munca multa, cu determinare, vei reusi sa faci tot ce ti-ai propus. Un singur lucru sa ai in vedere. Uneori, nu primim ce ne dorim, atunci cand ne dorim, doar pentru ca Universul are planuri mai mari cu noi, ori pentru ca ceea ce credem noi ca ne face bine, s-ar putea sa ne faca, de fapt, mult rau mai tarziu.

Urmeaza o perioada provocatoare, o perioada in care va fi nevoie sa faci unele alegeri, insa aceste zile sunt menite sa-ti redea pofta de viata, bucuria de a trai, senzatia ca traiesti cu adevarat. Insa va fi nevoie sa-ti asumi unele riscuri.

In iubire, e bine sa intelegi ce vrei cu adevarat. Vrei pasiune, vrei liniste, vrei adrenalina ori intelegere? Dar tu cat esti dispus/a sa oferi. Pentru ca tot ce daruiesti se intoarce la tine, sub o forma sau alta. Incepi sa intelegi unde greseai pana de curand si poate chiar decizi sa faci o schimbare brusca.

Horoscop Fecioara

Sa nu uiti cat esti de puternic/a. Asta este mesajul saptamanii. Adu-ti aminte de toate momentele in care ai reusit. Si intreaba-te ce te tine acum pe loc. Oare sa fie faptul ca nu-ti dai voie sa simti, sa incerci, sa crezi in tine, de frica faptului ca, in cele din urma, vei da gres?

Ai incredere! Da-ti voie sa traiesti cu adevarat, sa profiti de tot ce vine spre tine. Deschide-ti inima, lasa-te iubit/a si fricile se vor diminua si ele. Poti sa-ti transformi viata. Poti sa ajungi acolo unde iti doresti. Poti sa faci incredibil de multe lucruri. Ai sustinere.

Apar noi sanse in cariera si daca te pui serios pe treaba s-ar putea sa-ti maresti veniturile. Probabil ca inca nu ai o imagine clara asupra unei situatii, poate ca e ceva ce te nemultumeste in amor sau in cariera, insa ai incredere ca se va face lumina si ca vei lua cele mai bune decizii. 

Horoscop Balanta

Imagineaza-ti ca ai deja tot ce iti doresti din tot sufletul. Cum se simte? Inchide ochii pret de cateva secunde si dupa ce vizualizezi, incepe sa lupti pentru visul tau. Esti atat de aproape de acel moment.

Incearca sa mergi mai departe cu gandul asta, desi pare ca, in acest, moment, lucrurile nu mai duc nicaieri. Probabil ca mai sunt unele situatii de lamurit, poate ca e timpul sa faci lucrurile altfel, sa schimbi cumva directia ca sa pornesti schimbarea.

Vin ceva provocari zilele urmatoare, insa e bine sa nu uiti ca, ceea ce crezi tu ca iti trebuie, poate nu e pentru tine, pur si simplu. Nu te opune schimbarilor si nu te crampona in obstacole atunci cand victoria asteapta dupa colt. Esti unde trebuie sa fii in acest moment, concentreaza-te pe asta.

Horoscop Scorpion

Te afli intr-o perioada in care parca tot astepti sa se intample ceva. Ori totul in jurul tau pare ca de fapt incetineste. Analizeaza. Poate ca ti-a fost frica sa iei o decizie, sa iti dai voie sa simti… Insa e posibil sa vina spre tine o sansa importanta si e bine sa nu lasi temerile sa-ti fure aceasta oportunitate.

Alege cu inima si in loc sa incerci sa controlezi tot, in loc sa iti pui o mie de intrebari despre cum ar putea sa se desfasoare totul, incearca pur si simplu, indrazneste…Va iesi ceva extraordinar de bun din toata treaba asta pana la urma.

Nu uita ca Universul iti asculta dorintele cele mai arzatoare, insa ar trebui, inainte de toate, sa stabilesti ce vrei cu adevarat de la tine, de la ceilalti, de la viata… Ai lucruri de facut, ai visuri mari si nu trebuie sa lasi fantomele trecutului, ori vechile esecuri sa-ti umbreasca succesul. 

Horoscop Sagetator

Ai nevoie sa te impaci cu toate deciziile pe care le-ai luat in ultima vreme. Si nu te condamna la o viata plina de reprosuri doar pentru ca n-ai putut sa faci mai bine in trecut. Iubeste tot ce a fost, tot ce este, tot ceea ce faci. Bucura-te pentru tot ce ai. Asa iti vei reveni.

Se asaza lucrurile si in plan profesional, poate ca incepi sa faci mai multi bani… Dezechilibrele din ultima perioada isi pierd din forta si reusesti acum sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut.

Sunt sanse sa clarifici o situatie saptamana viitoare. Da-ti voie sa spui ce simti, s-ar putea ca acele cuvinte sa-ti aduca si tie, dar si altora, bucurii neasteptate. Si fii atent/a la semne. Insa, din nou, e important sa stii ce vrei, sa stii ce cauti si sa stii si cand sa te opresti. Ai incredere in tine.

Horoscop Capricorn

Energia este puternica saptamana viitoare si ar fi bine sa iti canalizezi toate eforturile catre cariera, catre acele visuri pe care le-ai lasat sa amorteasca. Profita de potentialul pe care il ai. Poate iesi ceva frumos de acolo.

Indiferent de locul in care esti acum, ceea ce vine spre tine te va conduce spre schimbare. Lasa-ti sufletul sa te ghideze, sa-ti spuna ce e mai bine pentru tine. Si poate e nevoie sa pui piciorul in prag, sa faci acele alegeri pe care ti-a fost teama sa le faci pana acum.

Ai incredere ca vei sti ce sa faci, vei sti care este calea corecta. Trebuie doar sa intelegi ca meriti mai mult, ca esti demn/a de iubire si sa-ti reconsideri macar un pic modul in care te percepi. Nu mai pune atat de multa presiune pe umerii tai. Urmeaza o schimbare de macaz importanta. 

Horoscop Varsator

Nu ignora ceea ce-ti spune sufletul, nu te afunda in munca doar ca sa negi unele sentimente, unele emotii ce apar constant. Toate emotiile alea incearca sa-ti spuna ceva. Probabil ca un nou drum sta sa se deschida in fata ta. Doar ca nu prea reusesti sa-l vezi tu foarte clar acum.

Se schimba ceva incepand de saptamana viitoare, la o relatie, la un loc de munca, ori tu reusesti sa te rupi cumva de energiile negative din trecut. Si in momentul in care vei reusi sa te desprinzi de acolo, vei incepe sa vezi posibilitatile infinite ce exista in acest moment pentru tine.

Incepi sa ai mai multa claritate si incepi sa ai parte de ceea ce astepti de mult timp. Poate e rost de promovare, e posibil si asta. Mai ales ca ai crescut la capitolul incredere de sine. Si poate ca si in amor se produce in sfarsit magia.

Horoscop Pesti

Potential urias. Se intampla ceva in viata ta ce poate duce la rasturnarea unei situatii. E o binecuvantare, desi, la prima vedere, poate sa para ca iti cam da viata peste cap. E o sansa, o sansa de a-ti indeplini un vis. Asa ca e bine sa indraznesti si sa fii constient/a de cat esti de bun/a.

Meriti tot ce e mai bun. Deci lasa viata sa curga si primeste cu bucurie tot ce vine spre tine. Si incearca sa privesti dincolo de limitele pe care singur/a ti le-ai impus. Incearca sa iti pui si propriile nevoi pe primul loc.

Urmeaza o saptamana in care poti sa dai frau liber oricarei dorinte. Asta inseamna ca poate dai o noua sansa iubirii, poate cunosti pe cineva, daca esti o persoana singura, ori decizi ca merita sa lupti pentru relatia in care te afli, reusiti sa clarificati unele probleme mai vechi.