Atunci cand vorbim despre o Luna Plina ne gandim tot timpul la momente cheie, la dezvaluiri ce au loc, la concluzii surprinzatoare la care ajungem atunci cand lucruri ascunse ies la lumina, atunci cand adevarul iese la lumina.

Urmeaza o Luna Plina in Balanta ce are puterea de a readuce armonia si vindecarea in vietile noastre. Pentru ca ea vine ca o judecata, ca un justitiar in cautarea adevarului. Face sens, daca ne gandim la arhetipul Balantei, un semn profund conectat la corectitudine, la echilibru.

Relatiile noastre vor fi puse sub semnul intrebarii. Sau, mai degraba, modul in care noi ne raportam la ele, modul in care ne comportam in raport cu ceilalti. Suntem versiunea noastra reala? Jucam un rol? Relatiile din vietile noastre scot din noi tot ceea ce este mai bun?

Sigur ca fiecare dintre noi vrea sa fie vazut, vrea sa fie privit, sprijinit, vrea sa simta ca are putere asupra propriei vieti. Iar acum am putea sa primim in sfarsit increderea de a face schimbarile necesare. Poate sunt lucruri, situatii, relatii la care ar trebui sa renuntam pentru ca ele nu se mai servesc.

Cum te influenteaza Luna Plina in Balanta

Ganditi-va la faptul ca Luna in Balanta formeaza o opozitie cu Soarele in Berbec. Berbecul insemna sinele, curajul, iar Balanta reprezinta, in acest puzzle, relatia, conexiunea, modul in care ne comportam in relatiile noastre.

Pentru ca acolo unde Berbecul vrea afirmare, Balanta alege mai degraba compromisul, intelegerea, vom ajunge, cel mai probabil, in fata unui punct de cotitura.

Tema acestei Lunatii este echilibrul. Soarele in Berbec ne cere autonomie, curaj, determinare, vrea sa ne bazam doar pe noi insine si sa ne simtim suficienti. Pe de alta parte, Luna in Balanta ne vrea echilibrati. Ne cere sa fim impacati cu noi insine, dincolo de orice altceva. Si ne reaminteste ca relatiile sunt oglinda noastra.

Nu suntem facuti sa traim in singuratate. Si drumul prin viata sigur ca este mai usor atunci cand avem un umar pe care sa ne sprijinim din cand in cand. Problema intervine in momentul in care uitam de noi, uitam de scopurile noastre si ne pierdem in parteneriat.

Nu toate bataliile merita purtate. Asa cum nici nu trebuie sa tinem cu dintii de o relatie. Asa cum trebuie sa ne simtim confortabil sa cerem ceea ce avem nevoie. Asa cum nu trebuie sa ne fie frica sa plecam din locuri in care nu mai primim nici sprijin si nici energie.

Luna Plina in Balanta aduce vindecare

Este nevoie sa constientizam ca ranile din trecut se pot observa cu ochiul liber in prezent prin relatiile pe care le avem, prin modul in care noi ne prezentam in fata celorlalti, modul in care vrem sa fim vazuti.

Energia acestei Lunatii ne cere sa fim transparenti, sa fim autentici in relatiile noastre. Ranile trecutului apartin trecutului. Rolul nostru este de a umple spatiile goale cu iubire, cu frumos.

Daca vom reusi sa ne acceptam ranile, sa le intelegem scopul si sa evoluam, vom putea ajunge sa avem viata pe care ne-o dorim.

Luna Plina in Balanta ne va lumina calea, ne va da putere si speranta in drumul nostru catre vindecare. Si ne va da curajul sa incercam, din nou si din nou, sa ne deschidem catre noi conexiuni profunde, frumoase.

Pentru asta este necesar sa taiem din radacina orice legatura bolnavicioasa, orice limite, orice blocaje care ne tin pe loc.

Vom avea asadar ocazia de a vedea imaginea de ansamblu, datoria noastra este sa luam masuri!

Sursa foto coperta: Image by kjpargeter on Freepik.