Sirius este o stea Fixa, este foarte stralucitoare si se afla in spatele Soarelui. Portalul Sirius se activeaza an de an, la inceputul lunii Iulie, in principal ii simtim energia in prima saptamana, cand face conjunctie cu Soarele, evident.

De ce va scriu despre Portalul Siriu? Are legatura cu Luna Noua de maine, si e un avans pe care vreau sa vi-l las.

Daca Soarele este dadator de Lumina, viata, si ne ajuta fizic, Sirius ne hranestele sufletele si se considera ca ne conserva lumea spirituala, ii mentine sufletul viu.

Anticii considerau ca Sirius este Soarele Spiritual, iar acolo se afla tot ce e de nivel inalt – constiinta, tehnologia, abilitatile psihice, intuitive, tot ce are legatura cu a noastra constiinta.

Astfel, ca la inceput de Iulie, cand acest postal este activat, noi primim tot felul de mesaje, sub diverse forme, vise, intuitie, avertizari legate de viitor sau revelatii legate de trecut, toate cu menirea de a ne ajuta sa evoluam.

In unele culturi, se spunea ca sufletele trec initial prin Sirius pentru a ajunge in Rai. Eu as zice ca acum, sufletele noastre trebuie sa se alinieze la constiinta cea mai evoluata spiritual pentru a avea capacitatea de a intelege fix asa cum este realitatea, indiferent ca ne place sau nu, indiferent ca ne face bine sau nu. Partea buna e ca putem lucra sa schimbam asta si sa ne aliniem unei constiinte superioare.

In Egiptul Antic, Sirius era cea mai importanta stea. Calendarele lor si Piramidele au fost aliniate in functie de Sirius.

Deci, ati simtit aceasta energie? Sub ce forma?