Imi dau permisiunea sa fiu cine trebuie sa fiu cu adevarat? Raspunsul la aceasta intrebare s-ar putea sa vina in perioada urmatoare. Ne asteapta multe schimbari, rasturnari de situatie si emotii dintre cele mai intense. Ies la suprafata fricile din trecut doar ca sa ne putem elibera de ele!

Semnificatia Soarelui in Astrologie

Soarele este vital pentru viata pe pamant, asa ca nici in astrologie nu avea cum sa aiba un rol mai putin important. Pozitia lui in zodiac ne dezvaluie personalitatea. Soarele influenteaza aproape tot: de la cariera, la stilul vestimentar si pana la cum ne comportam in societate. Simbolizeaza esenta a ceea ce suntem.

Acest corp ceresc ne ispira sa facem lucruri mari, sa tanjim dupa aplauze si sa primim laude la tot pasul. Mandria si ego-ul tin deopotriva tot de domeniul Soarelui. Cand lucrurile nu mai sunt in echilibru, putem sa devenim aroganti.

Soarele este asociat si cu tatal sau cu figurile masculine din viata noastra. Asta ne arata cat de bine relationam cu barbatii din viata noastra.

Energia Soarelui in Sagetator

Pe de alta parte, Sagetatorul este condus de binevoitorul Jupiter. Calator al zodiacului, Sagetatorul este optimist, deschis la minte si ambitios. Ii place sa se distreze, sa calatoreasca si sa invete tot timpul lucruri noi.

Cand Soarele ajunge intr-un semn de foc cum este Sagetatorul, pasiunile prind aripi, ideile nebunesti isi fac loc in mintea noastra si tindem sa pierdem controlul.

Soarele intra in Sagetator pe 22 noiembrie. Tranzitul prin acest semn indraznet declanseaza o adevarata furtuna. Curajul Sagetatorului ne impinge sa privim dincolo de limite, sa ne deschidem sufletele, iar Soarele ne da curaj sa iesim in fata si sa stralucim. Reusim sa atragem toate privirile.Nici macar esecul nu ne destabilizeaza. Transformam cu success dezamagirile in lectii de viata.

Asadar, norocul ne surade cat timp Soarele se afla in Sagetator. Cei nascuti sub energia lui, se simt ca pestele in apa. Si noi ceilalti suntem influentati de energia exuberanta si de indrazneala Sagetatorului.

Te-ai nascut cu Soarele in Sagetator?

Esti cu siguranta o persoana amuzanta si distractiva. Ai puterea sa iei in gluma pana si absurdul. Esti deopotriva intelept si dezarmant de optimist. Cauti tot felul de oportunitati, iar norocul este de partea ta.

Esti ca o albina, ocupata cat e ziua de mare. Ai puterea de a lua deciziile importante si esti un bun consilier, insa ai tendinta sa crezi ca le stii pe toate. Nu uita insa ca onestitatea ta brutala poate sa franga inimi.

Nu esti genul care sa stea in umbra. Nu te multumesti cu putin si crezi ca tot ceea ce faci are o importanta colosala. De la modul in care gandesti si pana la cum te porti. Pentru tine viata este o aventura.

Esti haotic insa cand vine vorba de responsabilitati si reusesti cu greu sa iti gestionezi banii.

Cum iubeste Sagatetorul?

In iubire, Sagetatorul are nevoie de aventura. Daca cineva se indragosteste de el, merge la risc. Este loial partenerului de viata, dar adora sa isi asume riscuri si este expert in flirt.

Sagetatorul este un suflet liber, asa ca angajamentele pe termen lung pare ca il strang cu usa cateodata. Ca sa fie fericit, trebuie sa isi gaseasca pe cineva care sa ii inteleaga nevoie de independenta. Vrea libertate si o ofera, la randul lui, cu lejeritate.

Supranumit si burlacul zodiacului, Sagetatorul prefera sa cerceteze, sa experimenteze si sa se stabileasca mai tarziu in viata. La ei, aventurile se incheie la fel de repede cum au inceput, dupa ce flacara se stinge.

Sagetatorul este inventiv in pat si fuge de orice il plictiseste. Asta il face sa fie un partener… de ocazie excelent. Jocurile de rol si conversatiile romantice reprezinta preludiul perfect pentru el. Se aventureaza in jocuri la care alte semne zodiacale nici n-ar visa sa se gandeasca macar.

Sursa foto coperta: Image by jigsawstocker on Freepik.

 

Hartile astrale Natala si Karmica