In aceasta saptamana, ne aflam sub influenta puternica a lui Marte retrograd in zodia Gemeni. Atentie la comunicare, pot sa apara tot felul de neintelegeri, pentru ca nu ne putem exprima corect. Deschideti ochii si la ideile care va vin, unele pot sa fie geniale. Nu se pune nimic acum in aplicare, ci doar le notezi, le retii si te gandesti la ele pe un termen mai lung.

Iata cum va fi saptamanal 31 Octombrie – 6 Noiembrie pentru fiecare zodie:

Horoscop Berbec

Prieteniile sunt puse sub semnul intrebarii in aceasta perioada. Va fi mult vorba despre confortul tau, asa ca e posibil sa preferi sa te retragi decat sa te complici in situatii tensionate. Elibereaza-te de ceea ce nu iti este de folos!

Cu finantele nu stai prea bine si, in special spre finalul saptamanii s-ar putea sa fii destul de risipitor. E bine sa ajungi la un echilibru mai bun in ceea ce priveste veniturile, cheltuielile si economiile. Ai grija si la partea de odihna, nu uita ca somnul este esential, oricat de multe lucruri ai vrea sa faci.

Horoscop Taur

Va fi mult vorba despre oameni, o sa ai intalniri, evenimente, socializezi. Te simti bine, dar in acelasi timp te incearca tot felul de sentimente. Ai putea sa faci un ritual de purificare sau ceva ce te ajuta sa te eliberezi de emotii. Concentreaza-te si pe ce este in interiorul tau, nu fugi de el, petrecand timp cu altii.

Spre sfarsitul saptamanii s-ar putea sa atragi pe cineva nou in viata ta. Atentie, caci acest magnetism este amplificat de culoarul eclipselor in care ne aflam (pe 8 noiembrie va fi Eclipsa de Luna Plina in semnul tau). Asa ca nu te arunca din prima intr-o relatie, ci ai rabdare sa cunosti omul. De asemenea, nici impacarile cu fostii nu sunt recomandate, in aceste zile. Nu te mai agata de trecut si nu te pune contra noutatii din viata ta!

Horoscop Gemeni

O saptamana destul de intunecata, cand apar mai multe probleme, in special daca ai planificat ceva calatorii sau drumuri. Va trebui sa ai de 10 ori mai multa atentie si sa verifici toate aspectele, caci vor fi intarzieri, pierderi etc. Un eveniment te va scoate din rutina, undeva la mijlocul saptamanii, insa iti va fi greu sa te relaxezi. Iti recomand sa faci miscare de orice fel, sport sau pur si simplu plimbari in parc. Ai grija de sanatatea ta!

In ceea ce priveste partea profesionala, ai putea sa te refugiezi in munca, unde ai idei stralucite, iar eforturile tale sunt apreciate. Te simti mai confortabil sa-ti canalizezi energia aici, pe masura ce prietenii tai s-ar putea sa te deceptioneze.

Horoscop Rac

Este o saptamana mai complicata in ceea ce priveste viata ta sentimentala. Daca esti singur, te va macina acest lucru, dar tot nu gasesti pe cineva pe placul tau. Daca esti intr-o relatie, apar gelozii si resentimente. S-ar putea sa revina chestiuni din trecut. Si nu este vorba doar despre relatiile amoroase, ci si in ceea ce priveste prieteniile. Spre final de saptamana, s-ar putea sa te dezamageasca cineva.

In aceasta perioada ar fi mai bine sa te bucuri de familia ta, poate chiar sa descoperi lucruri legate de trecutul tau. Te poti reconecta cu stramosii, prin diverse metode. Invata mai mult despre tine si foloseste aceste lucruri ca sa poti merge mai departe spre viitorul tau. De asemenea, in aceasta saptamana se pot intampla lucruri legate de copii.

Horoscop Leu

Apare putina magie in viata ta. Culoarul eclipselor pe tine te influenteaza la nivel emotional si vei avea parte de tot felul de revelatii despre cine esti tu de fapt si ce vrei. Acesta ar fi un moment bun pentru auto-motivatie sau terapie, deoarece esti pornit sa faci ce e mai bun din tine.

Probleme apar in comunicarea cu ceilalti, in special din cauza lui Marte in mers retrograd. Nu reusesti deloc sa te echilibrezi nici la munca, nici acasa. Aduni multe frustrari si parca esti legat de maini si de picioare, nu reusesti sa actionezi pentru a-ti apara drepturile. Uneori e bine sa strangi din dinti si sa lasi lucrurile asa cum sunt, sa le ignori.

Horoscop Fecioara

Saptamana incepe intr-un mod destul de stresant. E posibil sa te simti epuizat din cauza jobului sau din cauza unei persoane care te dezamageste. Incearca sa transformi asta intr-un lucru bun pentru tine si incearca, prin conversatie, sa remediezi problema. Eclipsele din aceasta perioada sunt benefice pentru tine si iti dau o incredere. De asemenea, te poti astepta la o conversatie speciala cu o persoana din familie. Aceasta te va duce cumva intr-un alt punct al vietii tale. Poate nu intelegi acum, dar in viitor vei vedea.

Spre finalul de saptamana, isi fac prezenta anumiti oameni incomozi in viata ta. Poate fi un fost iubit/o fosta iubita sau chiar cineva cu care ai avut doar o relatie de amicitie/colaborare. Dar nu iti face bine intalnirea. Rabdare, rabdare, incredere in univers…

Horoscop Balanta

Apar noi obiceiuri economice. Este o saptamana buna pentru a observa orice fel de schimbari financiare pe care vrei sa le faci pentru viitor. Ai putea merge pana la anularea unei achizitii recente sau sa aduni obiecte pentru a fi returnate la diverse magazine. Sau poate te apuci sa vinzi lucruri din casa. Practic tot felul de metode pentru a-ti recolva problemele. Daca lucrezi cu bani, in vanzari, comert, invata sa negociezi mai dur, poti castiga mai mult cu cat te-ai multumit pana acum.

Foloseste-te de linistea care apare joi si vineri pentru a-ti calma mintea. Esti foarte activ si dornic sa rezolvi tot, dar trebuie sa iti pui limite, caci poti usor sa ajungi la o stare de epuizare. Meditatia ar fi de ajutor, la fel ca si plimbarile lungi in natura sau multa, multa muzica preferata.

Horoscop Scorpion

Ai auzit despre sufletele gemene? Twin Flames? In urmatoarele zile, ai putea atrage pe cineva dintr-o viata anterioara. Ar putea fi cineva pe care simti ca l-ai cunoscut inainte si v-ati inteles aproape imediat. Tronsonul dintre cele doua Eclipse aduce un moment bun pentru a cunoaste oameni “noi”, deoarece ai putea gasi pe cineva pe care il cunosti de foarte mult timp. In general, viata ta amoroasa este zdruncinata puternic si, din pacate, anumite comportamente ale tale vor duce la discutii si conflicte. Pastreaza-ti calmul, e doar o perioada si va trece.

Iti va prinde bine o seara cu prietenii, in care sa spuneti glume si sa razi mult. Ai mare nevoie de o portie de amuzament, pentru o curatare energetica profunda!

Horoscop Sagetator

Problemele de comunicare te afecteaza in acest inceput de saptamana. Este bine sa te exprimi cat de clar poti si sa te asiguri ca ceilalti au inteles exact ce vrei sa zici, de fapt. De asemenea, ai grija sa verifici si tu ca intelegi bine ce ti se transmite. In special, pe plan profesional, o sa ai anumite momente de confuzie. Nu este un moment bun ca sa faci o schimbare. Incearca, mai degraba, sa iti gasesti tu in interior linistea si sa stabilesti: care e jobul tau ideal? Pana nu stii ce vrei, nu prea ai ce schimba.

Fii atent la sanatate. In weekend e posibil sa te simti atat de coplesit de stres si de activitatea din timpul saptamanii, incat vrei doar sa te ascunzi sub patura si sa zaci. N-ar fi rau sa o faci, ai nevoie de odihna.

Horoscop Capricorn

Mare grija la bani! Simti ca ti se risipesc printre degete! Vibratiile lunare sunt tensionate in aceasta zona a hartii tale natale; ceea ce tu crezi ca sunt cheltuieli inteligente s-ar putea dovedi mai costisitoare decat ti-ai propus.

Viata sentimentala intalneste o schimbare interesanta. Spre final de saptamana, ai putea relua legatura cu cineva cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Acesta ar putea fi un prieten din facultate sau chiar din scoala primara. Ba chiar iti poate face inima sa bata mai tare si, daca esti singur, sa se lege ceva.

Horoscop Varsator

Vesti foarte bune in sectorul banilor. O sursa de venit explodeaza pur si simplu si vin castiguri frumoase, de unde nu te-ai fi asteptat. Fereste-te insa de probleme in echilibrul dintre viata profesionala si cea privata. Nu iti mai duce acasa problemele de la munca, caci vei regreta la un moment dat.

In cazul in care in ultima vreme te-ai simtit mai putin energic, s-ar putea sa fie nevoie sa apelezi la un ritual de curatare a locuintei sau a sinelui. Daca nu esti adeptul unui astfel de obicei, pur si simplu fa o baie lunga si alunga din mintea ta sentimentele negative.

Horoscop Pesti

Apar obstacole in calea ta. Vestea buna este ca esti cat se poate de capabil sa le indepartezi. Vor deveni, pentru tine, doar lectii importante de viata. Asa ca ai grija ce iti iei din fiecare situatie in care esti pus in acest culoar al Eclipselor (pana pe 8 Noiembrie 2022). Evita sa iei decizii majore in aceasta perioada, daca poti, dar continua sa mergi inainte; aceasta energie va trece.

S-ar putea sa fie si o perioada a nostalgiei, te intorci mental in anii de scoala sau ai tineretii. Petrece timp cu cineva mai mic ca varsta, cu un copil, permite-ti sa iti lasi spiritul sa zburde.