Iti ofer cateva raspunsuri. Poti completa tu lista mai departe.

<<Experienta – Autocunoastere – Validare – Karma – Destin >>

Pentru a-ti personaliza #Astrograma sau #HartaNatala e nevoie sa stiu data, ora si localitatea in care te-ai nascut.  Practic, refacem fotografia Universului din momentul nasterii, vedem cum erau Planetele asezate, in ce ce zodii, ce case (domenii de viata), ce aspecte faceau (cum comunicau).

De obicei se ia in calcul Soarele, si spunem, sunt zodia X. Si cam atat. Pe baza aceasta citim horoscopul, ne dam cu parerea cum e Y sau Z, cum suntem noi fata de ei, ei fata de noi, si cu totii fata de altii.

Ne intrebem de ce nu ne intelegem cu X care e zodia Y. Ca doar asa am citit la horoscop. Sau, cum de ne intelegem cu doi oameni care sunt aceeasi zodie, si cu al treilea nu. Ei bine, nu despre asta e in Astrologie. Ca sa ai tot tabloul, e nevoie sa cunosti astrograma personala.

In harta natala, pe langa Soare si Luna, mai analizez inca 8 Planete. Si mai avem Nodurile Lunare, Lilith, dar si multi asteroizi. Deci, nu e de ajuns sa stiu ca sunt zodia X si sa imi dau cu parerea. Asta este despre nebunia din online, disperarea dupa click-uri, vanzarea informatiilor incomplete.

Sa iti dau un exemplu, Doamna Ionela e zodia Gemeni, deci, aici are Soarele. Dar, Doamne Ionela are Venus in Scorpion, practic, in povestile de iubire dansa se comporta ca Scorpionul, prin lentila aceasta vede iubirea. Nu prin semnul Gemeni!! Asa ca, fa tu calculele. Tot Doamna Ionela are Marte in Berbec. In actiuni si in decizii, e Berbec. Si tot asa. Si tot mai ramane de completat puzzelul, in ce case, ce aspect fac aceste planete.

Vrei ceva sigur, complet, personalizat? Fa-ti astrograma. Ce primesti dupa?

#Autocunostere. Daca nu te cunosti, nu stii ce vrei. Cum sa ai ceva ce nu stii ca te completeaza? In goana asta alergam dupa ce ne ‘’trebuie’. Dar poate ce crezi ca iti trebuie, de fapt NU iti trebuie. In fond, nimic nu trebuie.

#Validare – Iti confirmi toate gandurile interioare, toate semnele, intelegi altfel lucrurile, le simti. Te ghidezi altfel.

#Karma – ne nastem cu un anumit #Destin, nu il putem schimba, asa este, dar drumul catre el il putem alege. Si de ce sa nu fie usor?

#Blocajele sunt foarte des intalnire. O astrograma face lumina. Pur si simplu intelegi altfel lucrurile. Eu nu iti promit fericirea, insa incerc sa te ajut sa te intelegi. Iti pun la dispozitie toate cunostintele mele de pana acum.

Lasa instinctul sa te ghideze si daca simti, scrie-mi.  Nimic nu e intamplator!

Cu drag, AstroLov