Din 5 Iulie 2022 pana pe 18 Iulie 2022, Mercur va stationa in zodia Rac. Mercur este despre minte si inteligenta, iar Racul e orientat spre emotie si sentimente. Impreuna, vor activa intuitia din noi, vor aduce comunicare multa la nivel personal si, in general, noi perspective fata de viata si de situatii.

E posibil ca in aceasta perioada sa ne simtim capriciosi si defensivi in ceea ce priveste opiniile noastre. Vom fi mai sensibili in legatura cu modul in care sunt prezentate ideile celorlalti. Ba chiar putem reactiona exagerat daca suntem contestati.

Mercur este planeta care ne guverneaza gandurile, ideile si modul in care comunicam cu ceilalti. Este o planeta a mintii, dar semnul zodiacal Rac se refera la emotii. Prin urmare, complicam discutiile.

In timpul tranzitului lui Mercur prin Rac, ar trebui sa ne deschidem mintea, sa ne bazam pe intuitie.

Nu o sa mai fie foarte mult vorba despre cuvantul rostit ci despre cum este transmis. Fiind un semn de Apa, Racul are o intuitie foarte acuta.

Putem comunica fara sa ne vorbim… Ne simtim manile unii spre ceilati si ne conectam. Si ne simtim.

Avem o sansa reala de a ne apropia de ceilalti in timpul acestui tranzit, pentru ca suntem dispusi sa auzim si sa impartasim lucruri mai personale decat de obicei.

Mercur in Rac ne incurajeaza sa contemplam si sa discutam lucrurile care ne fac sa ne simtim cel mai vulnerabili, ajutandu-ne sa gasim o mai mare intelegere in relatii.

Mintea si inima devin mai apropiate in timp ce Mercur calatoreste prin Rac. Ne gandim la lucruri la un nivel mai profund in timpul acestui tranzit si avem o capacitate mai mare de a ne procesa si de a ne exprima.

Mercur in Rac ne ofera sansa de a comunica mai bland, de a deveni mai intimi si de a ne impartasi mai personal cu ceilalti.

Racul este concentrat pe toate lucrurile care ne fac sa ne simtim confortabil, in siguranta si iubiti. Atunci cand planeta comunicarii se afla in acest semn, este mai usor sa ne conectam cu iubire cu ceilalti. Ne dorim ca familia, prietenii si cei dragi sa STIE ca sunt iubiti si ne este usor sa exprimam cele mai grijulii si protectoare laturi ale noastre.

Daca te-ai nascut cu Mercur in Rac

Pentru ca te-ai nascut cu planeta logicii in semnul emoriilor, procesezi lumea printr-o lentila mai sensibila decat o fac altii. Emotiile tale fac parte din tot ceea ce faci si ai tendinta de a lua decizii, judecati si planuri doar pe baza lor.

Poti vedea lumea reala din jurul tau la fel ca toti ceilalti, dar, de asemenea, receptionezi si procesezi vibratii sensibile, instinctuale, pe care altii nu le pot procesa. Deoarece intuitia ta este atat de puternica, poti intelege dorintele, nevoile si preocuparile celorlalti, chiar si atunci cand acestia nu le spun cu voce tare.

Pentru ca rezonezi cu sensul profund al vietii, esti adesea chemat sa tii discursuri la evenimentele de familie sau sa scrii sentimentele de pe felicitarea de ziua de nastere.  Vii in ajutorul verbal al celor vulnerabili si se poate conta pe tine pentru o vorba buna atunci cand este nevoie.

Mercur in Rac impleteste emotiile cu gandurile, astfel incat o amintire poate face ca toate acele sentimente sa se intoarca in graba. Acest lucru poate fi o binecuvantare si un blestem. Uneori te poate face sa-ti pierzi claritatea, mai ales daca problemele nerezolvate incep sa se adune. O atitudine de iertare pentru sine si pentru ceilalti poate ajuta la calmarea apelor agitate ale trecutului.

Esti capabil sa exprimi profunzimea oricarei experiente si dorintele emotionante pe care le avem cu totii de a trai, de a iubi si de a apartine. Acest dar te face, de asemenea, un coleg de serviciu, parinte, prieten si asa mai departe.

Legatura cu ceilalti prin conversatii profunde este usoara pentru tine – legaturile tale cele mai puternice se creeaza atunci cand iti impartasesti ideile personale, temerile, vulnerabilitatile si bucuriile cu un alt suflet bun.

Iti place sa exprimi iubirea si o exprimi des. Ai un mod bland de a va folosi cuvintele, facandu-i pe ceilalti sa se simta reconfortati si fericiti in prezenta ta. Cu toate acestea, uneori pastrezi pentru tine informatii importante pentru a proteja sentimentele celorlalti.

Sursa imagine coperta: Galaxy space photo created by kjpargeter – www.freepik.com.