In ziua de Paste avem Soarele in Taur si Luna in Varsator. Ratiune, detasare, practicitate. Fara emotii am zice! “Mai asteapta!”, ne transmite Universul.

Luna este in Varsator in tensiune cu Mercur, Uranus si Nodul Nord din Taur. Ne aduce o anumita fixatie si incrancenare.

De Sarbatoare Sfanta a Pastelui, e nevoie sa iubim mai mult (Stellium in Pesti). Sa simtim mai intens.

Saptamana 23-30 Aprilie se anunta interesanta, cu lectii intense si importante pentru unele Zodii.

Berbec/ Ascendent in Berbec

Roaga-te si iubeste! Saptamana aceasta poti avea revelatii, primesti raspunsuri la intrebarile nerostite. Vin totodata si impacarile cu trecutul. Suferinta se poate vindeca, iar bunatatea te poate ghida. Incearca sa faci fapte bune, sa dai mai departe din cat ai. Nu fi taios(a), ai rabdare, da, stiu ca nu iti place cuvantul 😊, insa e necesar sa inveti lectia aceasta, ca sa ai liniste in suflet!

Taur/ Ascendent în Taur

Prietenii te pot asculta si iti dau variante, sfaturi, lasa-te condus(a) de ceea ce simti. Toate gandurile tale o sa fie indreptate saptamana aceasta catre cei care te-au ranit in plan relational. Un moment care iti poate aduce impacare in primul rand cu trecutul, cu tine insuti. Simti intens in perioada aceasta, esti romantic(a) si senzual(a). Inveti lectia iertarii si a increderii in tine.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Simti ca te apropii de ceea ce vrei, dar parca ceva nu te lasa sa spui ce ai in suflet. Mercur, guvernatorul tau este in conjunctie cu Nodul Nord, dar cuadratura cu Saturn si trigon cu Pluto la inceput de saptamana. A verbaliza corect cere impacare si iertare, trebuie sa stii exact care iti sunt limitele sanatoase. Ai cuvintele pe limba, doar ca nu iti ies. Nu mai pune presiune pe tine. Se va intampla cand va fi momentul. Primesti inspiratie in schimb si un instinct fantastic. Si uite asa se poate sa ai o zi de Paste minunata si o saptamana linistita.

Rac/ Ascendent în Rac

O saptamana in care rugaciunile iti fac bine. Sau poate yoga. Arde un lemnisor de Palo Santo si incearca cateva minute de meditatie. Apropie-te de spiritualitate ca sa iti raspunzi la intrebarile existentiale ale vietii. Esti intr-o continua cautare si nu te vei lasa pana nu vei intelege de unde vine dorinta de a invata. Fii bland(a) si intelept(apta). Ofera si altora din ce stii.

Leu/ Ascendent in Leu

Saptamana se anunta intensa pentru tine. Nu este despre exterior ci despre starea ta interioara. Schimbarea porneste de la tine pentru tine. Da-ti voie sa elimini toate temerile, nu le baga sub pres, nu este ca si cum asa maine vor disparea. Fii un om curajos si infrunta-te, ca este despre tine. Uita-te in oglinda si vezi cine esti cu adevarat, fara frica. Nu ramane pe loc, nici in relatii toxice, nici in frici, nici in ideea ca vulnerabilitatea este semn de slabiciune. Schimbara vine, doar deschide-i usa si va bate ea…

Fecioara/ Ascendent in Fecioara

Petrece timpul cu cei iubiti. Nu exagera cu curatenia sau cu numaratul boabelor de orez 😊. Relaxeaza-te! Saptamana aceasta este despre a-i invata pe ceilalti ce stii ca stapanesti la superlativ. Stiu ca stii multe, insa invata-i si pe ei ce au nevoie. Erijaza-te intr-un profesor si lasa critica la usa. O sa ai momente cand o sa iti pierzi cumpatul, numara pana la cinci si ia-o de la capat.

Balanta/ Ascendent in Balanta

Tu saptamana aceasta te vei axa pe munca, vei cauta nod in papura.  Poti sa te trezesti implicat(a) in tot felul de discutii si barfe, recomand sa le eviti. Simti nevoia de schimbare pe plan financiar si ar fi bine sa ai si un plan de rezerva. Invata sa comunici si in relatii personale, chiar daca iti vine greu.

Scorpion/ Ascendent in Scorpion

Scopul tau saptamana aceasta este sa lasi fricile la usa. Cauta conectarea si iubirea, doar ca frica s-ar putea sa fie mai puternica si in loc de o declaratie de dragoste sa scoti ceva ironic. Cum faci de obicei de altfel. Ai tendinta de a analiza omul de langa tine, pare ca vrei sa ii intri in minte. Este doar teama ca nu vei fi iubit(a), ca vei fi tradat(a). Asuma-ti riscuri si nu iti pierde increderea.

Sagetator/ Ascendent in Sagetator

Te simtiti putin deconectat(a) de ce e in jurul tau si este ok. Te incarci frumos atat timp cat esti cu cei dragi, cu oamenii din familia ta. Nu esti mereu prezent(a) langa parinti sau rude, asa ca profita de aceea ce astrele iti rezerva incat sa iti restabilesti legaturile cu ei. O sa iti faci mai multe planuri care implica viata, vrei sa faci schimbari, mai ales in ceea ce priveste locul de munca.

Capricorn/ Ascendent in Capricorn

Tu nu esti cel(cea) mai emotional(a) din lume si totusi, saptamana aceasta este nevoie sa te apleci si asupra a ceea ce simtiti. Poate simti un implus de a iti face bagajul si de a pleca cateva zile intr-o mini-vacanta. Nu te mai retine, pur si simplu traieste, dati voie sa experimentezi spontaneitatea. Treci si pe la parinti sau bunici, este ceva de care ai nevoie pentru a simti acea liniste sufleteasca. Petrece in acesta perioada timp mai mult cu ei decat cu prietenii, unde pe de alta parte ar fi cazul sa faci putina ordine.

Varsator/Ascendent in Varsator

Te simti bine in propria casa, dar nu iti mai place cariera pe care o ai. Parca vine primavara si simti sa renasti odata cu ea. Nu e nevoie sa iti dai demisia, ci doar de o noua abordare. Ai timp saptamana aceasta sa iei decizii. Financiar stai bine, inspiratie sa ai. Ia-ti timp! O sa vezi partea luminoasa si o sa redesoperi increderea pe care o ai in tine, este undeva ascunsa pe acolo. Lucreaza cu ea cat sa ai curaj sa spui ce iti doresti. Nu e totul roz, dar nici cu atat mai mult negru.

Pesti/ Ascendent in Pesti

Tu aduci lumina in jurul tau. Empatie si generozitate, insa nu si sacrificiu. Ai tendinta de a uita de tine pentru cei din jur. Nu faci deloc bine! Nu te minti singur(a) ca vei fi de neinlocuit. Nimeni nu e de neinlocuit, sunt doar povesti care se oada si odata se incheie. Invata lectia echilibrului. Da, ofera si primeste! Vindeca-te pe toate planurile, iar daca gasesti echilibrul intre ce simti si ce vrei, vei avea curaj sa si spui.

Sursa foto coperta: Witchy vector created by freepik – www.freepik.com.