Marte, planeta actiunii, se simte destul de inconfortabil in semnul visator al Pestilor. De obicei, lui Marte ii place sa stea in semne de foc si de aer, asa ca Pestii cam strica vibratia. In Astrologie, Marte conduce unitatea si afirmarea, asa ca in perioadele in care planeta razboinica se afla in Pesti, cu totii ne vom simti mai putin motivati sa ne urmarim obiectivele. Ne vom simti lipsiti de energie si vom avea nevoie de mai multa odihna, uneori schimband activitatile de rutina cu somnul.

Marte in Pesti tinde, de asemenea, sa ne scoata la iveala latura noastra plina de compasiune si ne putem simti cu totii mai prietenosi. Suntem mult mai grijulii in modul in care actionam si ne gandim in ceea ce priveste actiunile noastre, deoarece este foarte probabil sa evitam sa ranim sentimentele altora.

Cum sunt oamenii cu Marte in Pesti

Marte este planeta actiunii si a afirmarii, iar Pesti este un semn pasiv care rareori se afirma intr-un mod direct. Asadar, plasarea lui Marte in Pesti este o combinatie neobisnuita. Uneori predispusi la sentimente de vinovatie in legatura cu furia lor si la dificultati in a se afirma, indivizii cu Marte in Pesti par sa “se lase purtati de vant”. Aceasta nu este cu siguranta o pozitie foarte activa pentru Marte, iar nativii vor lasa adesea viata sa “se intample” in loc sa incerce sa isi controleze directia vietii.

Aceasta este o pozitie fermecatoare, deoarece indivizii cu Marte in Pesti nu par a fi capabili sa faca rau nici unei muste. Cu toate acestea, cei care nu gasesc o expresie creativa pentru aceasta energie pot starni o furtuna prin agresivitate indirecta.

Persoanele cu Marte in Pesti nu se feresc sa se joace pentru a obtine ceea ce isi doresc, desi nici macar ele nu stiu intotdeauna exact ce vor! Dorintele lor sunt schimbatoare si capricioase, si este greu sa stii cu adevarat care este pozitia acestor nativi in legatura cu o anumita problema.

Daca v-ati nascut cu Marte in Pesti, va zbateti si va simtiti pierdut atunci cand incercati sa va conformati dorintelor celorlalti.

Iti regasesti increderea – si vitalitatea fizica – atunci cand actionezi pe baza sentimentului de a fi condus de semne, vise si intuitie.

Marte arata ce ne motiveaza si ce activeaza acel val de vitalitate fizica care pune in miscare obiectivele. Iar Pestii este un semn de apa care simte totul, pana la punctul de a fi empatic si adesea psihic. Ei actioneaza in functie de vise, stari emotionale si dorinte spirituale.

Deoarece Marte Pesti este atat de deschis si adesea fara limite, multi se protejeaza instinctiv, ramanand in fundal. Acest lucru le permite sa observe toate dimensiunile a ceea ce se intampla si sa actioneze atunci cand este momentul potrivit.

Nu toata lumea va intelege persoana cu Marte Pesti si o poate judeca ca fiind pasiva. Dar darul secret aici este abilitatea lor de a se abandona unui val mai mare si de a se plimba pe el pana la un rezultat care este simtit la nivelul sufletului.

Acesta este un Marte complicat, avand in vedere ca Pesti este semnul final si unul al incheierii lucrurilor si al intoarcerii la sursa. Pentru a intelege Marte Pesti, sa luam in considerare Pestii si guvernatorul sau Neptun, si puterea de a te misca cu o forta care cuprinde, dar este mai mare decat Sinele.

Persoanei Marte Pesti ii este greu sa se supere pe cineva, pentru ca vede motivele comportamentului si are o mare compasiune. Ei vad binele chiar si in cele mai intunecate personaje si trebuie sa fie atenti sa nu cada in rolul de victima.

Vitalitatea lui Marte, care este atat de bine racordata la suflet, te face sa fii diferit, pentru ca nu esti motivat de castigul lumesc. Poti deveni deznadajduit fara o cautare creativa, iar catharsisul care vine din exprimarea deplina a tot ceea ce este in tine.

Stralucesti atunci cand iti impartasesti in mod activ constientizarea acelor realitati subtile care sunt adesea ignorate.

Acesta este un Marte artistic care are adesea un sentiment de devotament fata de exprimarea de sine. Poti fi talentat in muzica sau in artele vizuale, precum si in alte medii simbolice. Cu acest Marte, vrei sa fii un canal pentru o varietate de expresii sufletesti. Exista acolo o cale naturala de a purta mai multe fete (ca in cazul actoriei) sau de a intruchipa limbajul sufletului (dans, poezie).

Ce trebuie sa stii despre cei nascuti cu Marte in Pesti

Persoanele cu Marte in Pesti pot fi, de asemenea, vindecatori inzestrati, deoarece sunt atat de empatici. Ei trebuie sa munceasca din greu, totusi, pentru a evita sa “preia” dramele si traumele altora. In relatii, ei se indreapta timid spre o noua iubire si se vor retrage in fata unui comportament brusc, grosolan.

Este probabil sa fuga pur si simplu dintr-o situatie neplacuta, mai degraba decat sa faca fata unor confruntari majore. Cineva care vine prea puternic ii va determina sa se indeparteze inot.

Semnul Pestilor inoata in doua directii, iar Marte aici poate parea la fel de imprevizibil. Sunteti un Marte sensibil care conduce cu inima, venind adesea in ajutorul celorlalti, in special al celor vulnerabili.

Marte in Pesti este campionul celor defavorizati si al celor abandonati. Si acesti nativi pot parea uneori lipsiti de carmaci sau pot avea o abordare pasiva a situatiilor. Capacitatea de a se lasa purtati de val ii face vulnerabili in fata unor vointe mai puternice, pana cand au invatat sa aiba incredere in radarul lor intuitiv.

Impulsul de a actiona depinde de starea de spirit de moment si de curentii emotionali din mediul inconjurator. De aceea, este vital sa discerni care sunt situatiile care iti secatuiesc forta vitala si sa iti faci timp sa fii singur.

Sursa foto coperta: Horoscope background photo created by freepik – www.freepik.com.