Marte, Planeta actiunii, iese din domiciliu sau (Berbec) si se muta in Taur. De azi o sa calcam cu simt de raspundere frana. Daca Marte in Berbec – ne indemna sa apasam acceleratia, sa cautam noi oportunitati, actiuni care mai de care mai riscante, eram mai furiosi, certareti, poate chiar agresivi si am stat prost la capitolul rabdare /  detalii sau am simtit ca suntem fortati sa intram in batalii care nu erau neaparat ale noastre, de acum o sa facem fix opusul pentru ca schimbam vibratia.

Marte in Taur e in exil, nu se simte bine. O planeta agitata, neinfricata,  (Marte e Zeul Razboiului) nu are rabdare sau diplomatie. Fiind in vizita la Venus acasa, Marte trebuie sa se adapteze noilor reguli. Din cauza aceasta bataliile pe care le avem, le ducem mai mult in interior. De e azi, vom luam decizii mai asezat, oportunitatile le analizam din mai multe puncte de vedere, nu ne mai implicam in multe actiuni, o sa fim prudenti, vom face totul in pasi mici si siguri, si o sa invatam sa fim discreti.

Taur – semn fix de pamant, dornic de posesiuni si o viata comoda, raspunde si de banii pe care ii avem. Din punct de vedere financiar e posibil sa ni se lipeasca un arici de buzunar. O sa fim prudenti, o sa cantarim mult daca o investitie merita sau nu. O sa ne hotaram ce actiuni incepute, pentru ca e clar ca suntem implicati in tot felul de proiecte, o sa continuam. Si totodata vrem lux si rafinament! Sa vedem cum reusim sa integram ariciul cu opulenta.

Cu Marte in Taur avem doua viteze – incet si foarte incet, iar viitorul va conta mai mult decat ziua de azi. Tot ce vom face de acum inainte o sa fie cu gandul la stabilitate, sustenabilitate. O sa invatam si lectia rabdarii, e impusa, nu va faceti planul ca o sariti din schema. Ne vom simti revoltati in interior, focul o sa mocneasca, dar e o perioada in care vom putea face o retrospectiva cu gandul la a ne face viitorul mai bun. Nu vrem schimbare, stiu, dar nu e cum vrem ci cum se intampla, asa ca recomand ca adaptabilitatea sa fie cea mai buna prietena a noastra.

Imediat cum schimba semnul, Marte face aspecte cu Mercur, Saturn, Jupiter din Varsator (semn fix) si conjunctie cu Uranus si Lilith tot din Taur, ( tot semn fix). E cazul sa  nu dormim in ghete. Schimbarile vin lent fiind in semne fixe, dar fara cale de intoarcere.

Intalnirea Marte cu Saturn ne va impacta, domnul Profesor, cel care vine rigid la ore, ne intimideaza si ne pune in dificultate mai ales daca simte ca nu ne-am invatat lectiile. Marte e baiatul rebel care chiuleste. Intalnirea nu e una placuta, iar noi o sa invatam sa fim disciplinati, organizati, seriosi. Cum facem insa cu faptul ca suntem si rebeli sau nazdravani? Cum reuseste fiecare, depinde de harta natala, iar daca sunteti curiosi, va astept sa discutam in privat (@sarcastic_astro pe Instagram).